DE MENS ACHTER HET VERHAAL

   Ik, Hilbrand Westra (Jung, Woon Seok) ben de jongste zoon van een samengesteld Koreaanse familie van negen kinderen. Daarnaast maak ik onderdeel uit als oudste geadopteerde zoon van acht geadopteerden, van een Fries adoptiegezin.

Ik studeerde o.a. personeelsmanagement, internationale bedrijfskunde en ben jarenlang werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven en private onderwijswereld. Maar ondanks mijn - zo op het eerste oog - succesvolle maatschappelijk bestaan kwam ik er al gauw achter dat ik mijn afkomst niet kon verloochenen en begon ik aan mijn zoektocht naar wie ik was en ben. Dit resulteerde in het feit, dat ik in 1989 met adoptiewerk begon en tot de dag van vandaag mij bezig houd met afstand-en adoptiegerelateerde activiteiten.

Op zoek naar een veelomvattende opleiding waar tal van maatschappelijke, relevante filosofische en psychologische onderwerpen aan elkaar zouden kunnen worden geknoopt, belandde ik uiteindelijk bij de internationale opleiding voor persoonlijke ontwikkeling en Systemisch Werk van Wolfgang Könighaus in Duitsland. Daar verdiepte ik mij in het Contextuele Systemische Werk en Systemische Opstellingen. En volgde vervolgopleidingen op het gebied van inter-en transcultureel systemisch werk. Onder andere door mij te specialiseren op de vraagstukken afstand en adoptie heb ik een goed beeld gekregen waardoor innerlijke processen worden geblokkeerd en een gezond en gebalanceerd leven in de weg kan staan.

Met deze kennis, inzicht en ervaring wil ik andere geadopteerden bijstaan in hun ontwikkeling om tot groei en blijdschap te komen door zichzelf beter te ontdekken.

Kom gerust eens kennis maken.