COACHING

De coaching is erop gericht om te leren doorgronden en te ervaren hoe belangrijk het is om niet van jezelf te vervreemden en dicht bij jezelf te blijven. Daarvoor is het van groot belang om te  weten wie je bent en waar je vandaan komt; wat de bron van je bestaan is. Wanneer men in staat is met die bron contact te maken, geeft dat vaak inzicht in existentiële bewustzijnsprocessen, hetgeen tot  meer rust en ontspanning kan leiden.

METHODEN

Ik werk o.a. met de volgende methoden:

  • Contextuele Systemische benadering. We kijken vooral naar dat wat (historisch) uit beeld is geraakt en de onderliggende dynamieken van gedrag, emoties en gevoelens.
  • Transactionele Analyse. De patroonmatige verhoudingen in relaties en communicatie.
  • Emotioneel Lichaamswerk. Welke impact hebben gebeurtenissen gehad op je gevoelsleven en je lichamelijke gezondheid.

MAATWERK

Coaching is een begeleidingsmethode waarvan de kwaliteit van de begeleiding niet alleen afhankelijk is van de kennis en ervaring van de coach maar ook van de openheid en de wil om te werken van de Coachee. Daarom is een goede afstemming, interactie en transparante werkwijze van belang. Deze wordt afhankelijk van jouw wensen afgestemd zodat we gezamenlijk een zo goed mogelijk klimaat creëren om te kunnen werken.